NYX Lipsticks

Mijn twee favoriete budgetmerken zijn ‘Catrice’ en ‘NYX’. Catrice is bij elke Kruidvat wel te vinden, maar voor NYX is dat wat lasitger. Gelukkig zijn er een aantal webshops die de fijne producten van NYX verkopen.

Ik ben echt een sucka voor lippenstift en ook NYX heeft hele fijne lippenstiften. Lipgloss is trouwens niet echt mijn ding, veels te plakkerig en het blijft lang niet zo goed zitten als een lipstick. Maar goed, onlangs bestelde ik een paar lippenstiften van NYX en die wil graag voor jullie reviewen en swatchen. Ik zal het in twee delen doen en dit is deel 1, deel 2 zal nog komen. Kijk je mee?

Deel 1; van links naar rechts

‘Haute Coutoure’, ‘Chaos’, ‘Shiva’, ‘Gardenia’ en ‘Doll’.

De lipsticks komen in een mooie, simpele zwarte huls en dat vind ik wel fijn. Geen onnodige dingen of ingewikkelde manieren voor het openen. Simpel en handig, daar houd ik van. Op de bovenkant staat duidelijk de naam van een lipstick aangegeven en aan de onderkant zie je de kleur. Minpuntje; je kan de hulsjes niet met de kleur naar boven neerleggen zodat je kan zien welke kleur het is, omdat de bovenkant, met naam, bol is. Verder zie je op de voorkant de naam, NYX, staan en wat voor product het is. Genoeg over de verpakkingen, op naar de swatches en beschrijvingen.

‘Haute Coutoure’ Dit is een mooie donker, bijna paarse, kleur. Het is een vrij opvallende kleur en ik moet ook eerlijk toegeven dat ik de lipstick nooit heb gedragen. De kleur is iets te donker voor mij, waardoor het er raar uit ziet.

Chaos‘ Dit’ is een donkerrode kleur en ik moet eerlijk toegeven; je moet er van houden. Ik vind dat de kleur bij mij niet mooi staat en daarom heb ik deze lipstick nog nooit gedragen, behalve tijdens het uitproberen. Ik denk dat de kleur wel mooi, bij mij, zal staan als je er een glosje overheen doet.

Shiva‘ Dit is een hele opvallende kleur. Het is bijna een felle fuchsia achtige kleur en ook hier moet je van houden. Ik vind de kleur iets te heftig voor overdag en voor ’s avonds heb ik nog niet de gelegenheid gehad om de kleur te dragen. De kleur heeft na het aanbrengen ook een hele aparte glans, met een soort van parelmoer achtig effect.

Gardenia‘ Dit is een van mijn favoriete kleuren. Lekker opvallend, maar toch subtiel. Ik draag de kleur altijd als ik mijn roze colbert van de Mango aan heb en daar staat het erg leuk bij.

Doll‘ Dit is ook een van mijn favoriete kleuren en van alle NYX lipsticks draag ik deze het meest. Het is een mooie, zachte kleur en erg gezicht voor overdag en als lipstick die je elke dag kan draaien. Als je swatches van andere bloggers opzoekt, zie je ook dat deze kleur bij iedereen mooi staat.

Hieronder zie je de swatches, van links naar rechts; ‘Haute Coutoure’, ‘Chaos’, ‘Shiva’, ‘Gardenia’ en ‘Doll’.

Alle lipsticks zijn romig en makkelijk aan te brengen, alleen bij ‘Shiva’ ging het wat moeilijker. Ik raad je aan om de opvallende kleuren met een lippenpenseeltje aan te brengen, omdat het er dan net iets mooier eruit ziet. Alle lipsticks blijven erg lang zitten, maar aan de andere kant gaan ze er ook een beetje moeilijk vanaf. Er blijft altijd wel een beetje kleur achter.

De lipsticks van NYX zijn zeker aan te raden. Ze zijn fijn, blijven lang zitten en zijn daarnaast ook erg voordelig. Namelijk maar EUR 2.75 per stuk, naar mijn menig echt een koopje. Zeker als je vergelijkt met wat je ervoor terug krijgt. Vergeleken met mijn MAC lipsticks, blijven de lipsticks van NYX langer zitten.

Wat vind jij van de lipsticks van NYX? Heb je er al ervaring mee?

5 thoughts on “NYX Lipsticks

  1. Hah ik heb chaos en gardenia ook! Chaos vind ik super mooi.. Zo een diepe kleur en m’n tanden lijken super wit erdoor :p alleen niet een kleur die ik iedere dag zou dragen.. En gardenia is heel mooi, breng m altijd lichtjes aan met een glosje. Nyx paars tinten zijn al gauw Te paars.. Dat verwacht je niet als je ze in de huls ziet..

  2. Hee! Ik ben net via beautylab.nl bij jouw blog gekomen. Volgens mij komen onze interesses wel overeen dus ik heb je bij mn favorieten gezet :) Verder had ik een vraagje over ‘Doll’, neigt die kleur meer naar rood of naar paarsachtig? Het lijkt me een mooie kleur en ik twijfel of ik ‘m ook zal kopen.

Plaats een reactie