Bodybutter anyone?

Een tijdje geleden had “The Body Shop” een hele leuke aanbieding. Namelijk, alle bodybutters waren te koop voor EUR 5.00(!!). Wat een koopje, normaal zijn ze namelijk EUR 15.00 per stuk. Ik ben dol op de bodybutters en ik vind het fijn dat de geur zo lang blijft hangen. Het leuke aan de butters is, is dat ze ook echt ruiken naar waarnaar ze horen te ruiken. Mijn eerste bodybutter was met de geur mango en die rook zo lekker. Hmmm..

In eerste instantie was ik veels te lui om naar de stad te gaan om de butters te kopen, vandaar dat ik er een paar, lekker makkelijk, via de webshop kocht. Een paar dagen later moest ik toch in de stad zijn en nam ik er nog twee mee.

De toren van Body Butters

Ik wilde in eerste instantie de mango butter kopen aangezien ik die zo lekker vond, maar helaas was die al uitverkocht. Ik kocht ‘Brazil Nut’, ‘Passion Fruit’, ‘Pink Grapefruit’, ‘Peach’ en ‘Papaya’. Ze ruiken allemaal lekker, maar natuurlijk zitten er favorieten bij. Namelijk de ‘Brazil Nut’, ‘Peach’ en ‘Passion Fruit’.

Ik wil best een lange review schrijven en alle butters uitgebreid beschrijven, maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. De ‘Peach’ butter ruikt namelijk precies naar perzikken. De ‘Papaya’ butter ruikt precies naar papaya en de ‘Passion Fruit’ precies naar passievruchten. De enige twee butters die anders ruiken, of moeilijk te beschrijven zijn, zijn de ‘Brazil Nut’ en ‘Pink Grapefruit’.

Veel mensen weten niet naar wat ‘Brazil Nut’ ruikt. Het ruikt eigenlijk gewoon naar cacaoboter. Het is een hele lekker, warme geur. Na het smeren had ik ook het gevoel dat mijn huid ook echt was ingesmeerd. Daarnaast blijft de lekkere geur lang hangen. Het is een lekkere vettige body butter. Dit is momenteel zeker mijn favoriete body butter.

De ‘Pink Grapefruit’ butter is wat moeilijker te beschrijven. Want tja, naar wat ruikt grapefruit precies? Het is een frisse, lichte geur, die ook lang blijft hangen. Dit is een wat luchtigere butter dan als de ‘Brazil Nut’. Van de vijf butters is dit mijn minst favoriete butter.

De ‘Papaya’ butter. Ziet het er niet mooi uit? Stiekem wil ik wel even een likje nemen om te proeven hoe het smaakt, zo zoet en heerlijk ruikt het!

Tip; Wil je wat via de webshop bestellen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 20 % korting + gratis verzenden.

Advertenties

5 thoughts on “Bodybutter anyone?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s