TV shows update

De laatste keer dat ik een update gaf was alweer een tijdje geleden toen er weer nieuwe shows op tv kwamen. Bij veel shows eindigt het seizoen komende week of de week daarop, vandaar dat ik jullie weer op de hoogte wil brengen.

Vanaf 12 maart

Grey’s Anatomy; om 20.30 op Net5

Ik heb zo lang moeten wachten totdat Grey’s weer begon en 12 maart is het zover. Dit betekent het helaas wel dat Private Practice weer stopt… Dit is ook een show die ik vanaf het begin volg, dus dat is wel jammer. De vorige keer was Grey’s Anatomy afgelopen met dat Meridith en Alex ergens in the middle of nowhere vast kwamen te zitten. De ambulance waarin ze zaten knalde ergens tegen aan en overige hulp kwam er maar niet aan. Op een gegeven moment hoorde ze een harde knal en bleek dat de hulp(ambulance) ook was verongelukt. Op dat moment hadden ze een zieke baby bij zich. Henry moest plotseling een operatie ondergaan, maar Teddy, die over de kennis beschikt, moest een andere operatie uitvoeren. Christina moet het overnemen, maar al snel heeft iedereen door dat Henry niet meer te redden is. Hij overlijdt een paar minuten later en je krijgt te zien hoe Teddy het nieuws te horen krijgt. Christina wist op dat moment niet dat Henry op de operatietafel lag en voelt zich enorm schuldig.

2 Broke Girls; om 22.30 op Net5

Van de makers van Sex and the City, is er nu ‘2 Broke Girls’. Eindelijk is er weer een nieuwe serie op tv te zien. Het gaat over twee serveesters in New York, Caroline en Max. Caroline is aan het rijke leven gewend en ze komt uit een hele rijke familie, maar nu is ze straatarm en moet ze aan de slag als serveester. Max komt weer uit een arm gezin. De twee meiden raken goed met elkaar bevriend en op een gegeven moment trekken ze bij elkaar waardoor er hilarische en leuke dingen ontstaan. Kortom, een leuke serie om je avond mee te eindigen. Ik ben benieuwd! Bekijk hieronder de trailer.

Vanaf 13 maart; Elke werkdag om 18.00 op Net5

Cupcake Girls

Dit lijkt mij zo een leuke zo’n leuk programma om naar te kijken. Ik houd echt van bakken en cupcakes maken is daarnaast natuurlijk erg leuk om te doen. Op de zender ‘Travel & Living’ waren er een tijdje veel shows zoals ‘Cakeboss’ te zien. Maar nu kunnen we dit programma gewoon op Net5 bekijken. Het gaat over Heather White en Lori Joyce die samen een cupcake winkel runnen en zo geld proberen te verdienen. Je krijgt eigenlijk te zien hoe de dagen van hen eruit ziet en wat voor speciale bestellingen ze binnen krijgen. Leuk!

1 April; om 21.30 op Net5

Peking Express

Eindelijk begint er weer een nieuw seizoen ‘Peking Express’. Dit is gewoon een leuk programma om naar te kijken. Er is verder nog weinig informatie te vinden en het is ook nog niet bekend wie eraan mee doen. Ik denk dat het deze keer gaat om ‘gewone’ mensen en geen BNR’s.

Omdat er weer nieuwe shows beginnen, betekent het helaas ook dat er weer een aantal stoppen. Meestal is een seizoen afgelopen en soms eindigen ze gewoon midden in het seizoen. ‘Pan Am’, ‘Private Practice’ ‘Glee’, ‘Modern Family’ en ‘New Girl’ zijn komende week waarschijnlijk voorlopig voor de laatste keer te zien. Jammer, jammer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s