Mission; Big Hair… FAILED!

Een tijdje geleden konden jullie op mijn blog lezen dat ik opzoek was naar een manier om je haar echt meer volume te geven. Ik had al aangegeven dat ik door de jaren door heel waar haarproducten had uitgeprobeerd, maar helaas zonder succes. Ik liet ook weten dat ik twee nieuwe producten zou uitproberen en aan jullie zou laten weten of je ook echt daadwerkelijk meer volume in je haar krijgt. Ik heb bijna twee maanden lang de volume poeder van Got2B en de  ‘Big Hollywoodhair’ bar van de Beauty Bakery uitgeprobeerd, maar helaas weer zonder succes. Mijn haar heeft niet de extra volume waar ik naar opzoek ben.

Beide producten beloofden je haar meer volume te geven en de bar van de Beauty Bakery beloofde je zelf BIG Hollywoodhair. Bij beide producten is het dus niet gelukt, maar ik ben niet geheel ontevreden. Laten we beginnen bij de Big Hollywood hair bar van The Beauty Bakery.

We beginnen eerst met de geur, wat ruikt de bar heerlijk! Ik heb de kokosvariant gekocht en de bar ruikt echt heerlijk als het lekker over je haar schuimt. Over schuimen gesproken, de bar schuimt als een gek. Zelfs met vloeibare shampoo’s heb ik nog nooit zoveel schuim op mijn natte haartjes gehad. En dat juist terwijl ik zo sceptisch was over shampoobars . Ik had eerst zoiets van “Ik doe niet aan shampoobars, daar wordt je haar altijd zo stug en trekkerig van’. Maar deze bar heeft toch wel echt bewezen dat dat niet zo is. Thumbs up for that! Misschien dat het aan mijn haar ligt dat ik geen volume door de bar krijgt. Ik heb namelijk krullend haar aan de onderkant en aan de bovenkant zit het zo plat als een dubbeltje. Maar alsnog hoort een product te werken, zoals staat beschreven(wat overige 9 van de 10 keer toch niet  klopt).  Wil je gewoon een lekker bar die heerlijk ruikt, onwijs veel schuimt en er ook nog eens leuk uitziet, dan zou ik deze bar zeker aanschaffen. Nogmaals, iedereen z’n haar is anders, dus de bar kan net zo goed bij jou wel een flinke dosis volume geven.

 

Het volumepoeder van Got2B ‘Instant Volumizer’ deed nou ook niet echt bepaalt zijn werk. Op het internet had ik al wat belovende reviews gelezen over deze power en ik ging ervan uit dat mijn haar dus een flinke dosis volume zou krijgen, maar ook dit werkt bij mij niet. Sterker nog, mijn haar wordt er juist alleen maar platter en vooral vetter door. Het volumepoeder werkt als volgt; je doet een klein beetje poeder op de binnenkant  en vingertoppen van je hand. Vervolgens wrijf je met je handen over elkaar totdat het poeder helemaal is verdwenen en je handen een beetje plakkerig aanvoelen. Vervolgens knijd als je het ware met je handen over je hoofdhuid(waar eventueel je scheiding zit). Na wat kneden en ‘knijpen’ hoort er veel volume in je haar te zitten en zou het ‘omhoog’ moeten staan. De geur van het poeder is fris en doet mij aan een typische haarproducten geur denken.

Beide producten hebben mij een beetje teleurgesteld en verlopig zal ik het dus alsnog met een pot vet en haarlak moeten doen. Zodra ik een nieuw product heb gevonden voor volume, laat ik het jullie natuurlijk weten.  Heb jij nog tips of wil je dat ik een product uitprobeer, laat het dan ook even weten in een comment

See you next time!:)

4 thoughts on “Mission; Big Hair… FAILED!

  1. Hoi! Ik kwam toevallig op je blog terecht. Ik was een beetje aan het scrollen en toen zag ik dit berichtje. Ik heb echt net gister een shampoobar besteld van the beauty bakery voor meer volume in me haar. Toen ik je bericht net las dacht ik echt: Oh Oh!
    Ik hoop maar dat het bij mij wel werkt hihi!

    Die haarpoeder van Got2B werkt bij mij trouwens wel.
    Ik gebruikte het eerste ook zoals jij dat beschrijft maar dan doet het bij mij ook niets.

    Ik doe rondom scheidingen maken en dan bij de haargrens (genoeg) poeder strooien. Dan je hoofd naar beneden buigen en met ronddraaiende bewegingen de poeder inmasseren. Dan krijg je echt megavolume!
    Het zakt eind van de dag wel, maar dan kan je weer je hoofd naar beneden en masseren en dan is het er weer.
    Misschien als je het zo probeert dat het dan wel volume geeft?
    Ik hoop dat je wat aan me tips hebt.

    Liefs,
    Sharina
    (grappig we hebben bijna dezelfde naam hihi)

    • Hi!

      Ik denk dat het inderdaad per haartype verschilt. Ik heb best lang haar, waardoor het wat zwaarder aanvoelt en de volume eerder wegzakt. Maar misschien dat het bij jou wel werkt! Laat je het weten?

      En bedankt voor de tips voor de Got2B poeder. Ik zal het inderdaad zo proberen en ik heb zeker wat aan je tips. Dank je wel!

      Haha inderdaad, er zijn zo veel verschillende soorten. Zarina, Sarina, Sharina, Serina etc.

      Liefs,

Plaats een reactie