Keri Hilson ft. Nelly – Lose Control

Je hebt het nummer vast wel eens op de radio gehoord ‘ Shaaaaaaakkee, wind and role, lose controoool’. Het nummer bleef een tijdje de hele dag in mijn hoofd hangen en er kwam vaak genoeg ‘ Shaaaaaakkee’ uit mijn mond. Wat trouwens weer leidde toch aparte blikken van andere, why oh why? Tot de dag van vandaag kon ik nergens de bijbehorende videoclip vinden, maar guess what? Ik heb het gevonden!

Keri Hilson is een van mijn favoriete artiesten en ik vind dat zij heel erg onderschat wordt door de ‘ music industry’. Eigenlijk zijn al haar nummers heel erg goed en ze heeft ook al veel nummers met andere bekende artiesten opgenomen. Maar om de een of andere rede krijgt ze daar geen genoeg erkenning voor, vind ik. Ze heeft een hele mooie, aparte stem en daarnaast kan ze ook nog eens goed dansen.

Om het even over de videoclip te hebben, ik vind het weer een hele gave videoclip. Ik vind vooral de look in het begin erg mooi waarbij steil haar heeft en een mooie blauw/groene ooglook heeft. Het dansje dat ze doet terwijl ze “Shaaaaake’ zingt vind ik ook erg leuk. Ik ga nu voortaan dat dansje erbij doen als ik het nummer zing, gewoon om te kijken hoe mensen dan naar mij kijken, hihi. Wat mij betreft hadden ze het stukje van Nelly eruit kunnen laten.

Wat vind jij van het nummer?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s