The Wedding; Kim Kardashian & Kris Humphries

Vandaag is het de grote dag voor Kim Kardashian en Kris Humphries. Ik ga jullie zo veel mogelijk op de hoogte proberen te houden over alle weddingdetails van soon to be  Mr & Mrs Humphries. Prince William en Kate Middleton, move over please, dit is de bruiloft van het jaar!

Ze zullen vandaag gaan trouwen op een volledig afgeschermde landgoed in Montecito, Santa Barbara County. Ze hebben ervoor gekozen om daar te trouwen, omdat ze het een hele mooie locatie vonden en omdat de paparazzi hun daar onmogelijk kan lastig vallen. Het landgoed is helemaal afgeschermd met tenten, zodat de paparazzi vanuit de helicopters geen foto’s kunnen maken. Als de paparazzi aan de grond toch een poging maakt worden ze gewoon verblinderd door hun eigen camera! Er zijn buiten namelijk bewakers die met spiegels richting de zon naar de paparazzi toe staan. De cameraflitsen worden als het ware weer terug gekaatst, in your face papz!.

Wedding rehearsal

Gisteren vond in The Montage’s Scarpetta in Beverly Hills de grote repetitie plaats. Bronnen hebben aan E! vertelt dat Kris Jenner, moeder van Kim, de vader van Kris(Humphries) en Khloe&Kourtney mooie speeches hielden. Kris J waarschuwde Kris H met de woorden ‘You better be nice to Kim’. Toen de gasten na afloop weer in hun hotelkamer waren, lagen er cadeautjes en bedankjes voor hun klaar. Ze kregen cupcakes, zoetigheid en cadeautjes met een kaartje erbij met de tekst ‘ Thank you for sharing this magical day with us’.

De cadeautjes voor de gasten

Kim Kardashian heeft op de laatste dag als single woman haar nagels, spray tanning en haar wenkbrauwen bij Anastasia laten doen. Op de bruiloft zelf zal ze meerdere jurken dragen, maar het is al zeker dat ze tijdens de ceremonie een jurk van Vera Wang zal dragen. Ook zullen alle bruidsmeisjes, Kourtney, Khloe, Kendall & Kylie, jurken van Vera Wang dragen.

Uitgenodigde gasten zijn onder andere Justin Bieber, Jay-Z & Beyonce, Jeniffer Lopez, Eva Longoria, de gezusters Williams, Kelly Osbourne, Demi Lovato, Will Smith & Jada Pinket Smith, Kanye West, Avril Lavigne(vriendin van Brody Jenner, stiefbroer van Kim) en nog veel meer. Het maakt niet uit hoe beroemd of rijk alle gasten zijn, ze moeten allemaal hun telefoons, camera en andere apparaturen inleveren.

 

Zoals je hebt gelezen doen K & K veel moeite om alle paparazzi buten te sluiten en zorgen ze ervoor dat alle inside weddingdetails ook echt binnen gesloten deuren blijven. Ze nemen namelijk een E! Wedding Special ‘show’ op waarbij je het gehele proces voor- en tijdens de bruiloft krijgt te zien. De special wordt over twee dagen op E! in oktober uitgezonden. De special zal op 9 en 10 oktober worden uitgezonden op E!.

Kim lijkt hieronder inimini, maar dat komt doordat Kris 2,10 m(!!!) is!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s